Omeletrolletjes met tamari en nori
Omeletrolletjes met tamari en nori

Voorgerecht

Omeletrolletjes met tamari en nori

  • Voorgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

200 g champignon roerbakgroenten
4 eieren
2 cm verse gember, geschild en geraspt
2 el shoyu
2 el sesamzaad
1 el nori bladen, fijngeknipt
1 el tamari
1 tl gemalen kurkuma

BEreidings wijze

  1. Klop de eieren los met kurkuma, gember en tamari.
  2. Bak 2 omeletten van het eimengsel op laag vuur (halverwege keren).
  3. Stoom of roerbak ondertussen de groente. Meng er, van het vuur af, 2 eetlepels shoyu door.
  4. Verdeel de groente over de omeletjes, bestrooi met sesamzaad en nori, rol op en snijd in stukken. Ook lekker op kamertemperatuur, in dunne plakjes gesneden als hapje of voorafje.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer