Voorgerecht
Omeletrolletjes met tamari en nori
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g champignon roerbakgroenten
- • 4 eieren
- • 2 cm verse gember, geschild en geraspt
- • 2 el shoyu
- • 2 el sesamzaad
- • 1 el nori bladen, fijngeknipt
- • 1 el tamari
- • 1 tl gemalen kurkuma
BEreidings wijze
- Klop de eieren los met kurkuma, gember en tamari.
- Bak 2 omeletten van het eimengsel op laag vuur (halverwege keren).
- Stoom of roerbak ondertussen de groente. Meng er, van het vuur af, 2 eetlepels shoyu door.
- Verdeel de groente over de omeletjes, bestrooi met sesamzaad en nori, rol op en snijd in stukken. Ook lekker op kamertemperatuur, in dunne plakjes gesneden als hapje of voorafje.
Boodschappen lijst
- Champignon roerbakgroenten
2,99 300 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kurkuma
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Tamari (strong)
4,39 145 Ml
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart - Sesamzaad
2,49 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!