Notengehaktburger met mosterdmayonaise en uienchutney
Notengehaktburger met mosterdmayonaise en uienchutney

Lunch

Notengehaktburger met mosterdmayonaise en uienchutney

  • Lunch
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

200 g notengehakt
2 dikke sneeën brood
2 plakken belegen kaas
1 tomaat, in plakjes
1 lente uitje, fijngehakt
2 el uienchutney
1 el mayonaise
1 el mosterd
Sla naar keuze

BEreidings wijze

  1. Maak en bak twee burgers van de ‘Bioburger mix with nuts’ volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de grill(oven) voor en rooster de sneetjes brood krokant, halverwege keren (mag ook in de broodrooster).
  2. Leg ondertussen een plak kaas en tomaat op iedere burger en zet ze heel kort even bij het brood onder de grill tot de kaas begint te smelten (optioneel).
  3. Roer mosterd en mayonaise door elkaar.
  4. Besmeer het brood met de mosterdmayonaise, leg de burgers erop en serveer met sla, lente-ui en uienchutney.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer