Lunch
Notengehaktburger met mosterdmayonaise en uienchutney
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g notengehakt
- • 2 dikke sneeën brood
- • 2 plakken belegen kaas
- • 1 tomaat, in plakjes
- • 1 lente uitje, fijngehakt
- • 2 el uienchutney
- • 1 el mayonaise
- • 1 el mosterd
- • Sla naar keuze
BEreidings wijze
- Maak en bak twee burgers van de ‘Bioburger mix with nuts’ volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de grill(oven) voor en rooster de sneetjes brood krokant, halverwege keren (mag ook in de broodrooster).
- Leg ondertussen een plak kaas en tomaat op iedere burger en zet ze heel kort even bij het brood onder de grill tot de kaas begint te smelten (optioneel).
- Roer mosterd en mayonaise door elkaar.
- Besmeer het brood met de mosterdmayonaise, leg de burgers erop en serveer met sla, lente-ui en uienchutney.
Boodschappen lijst
- Slamelange
2,29 125 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Stuk belegen kaas 50+
10,45 450 Gram
removeadd product to cart - Volle & romige mayonaise
4,49 490 Gram
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!