Bijgerecht
Nori-omeletrolletjes
- • Bijgerecht
- • 4 personen
- • 145 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 eieren, losgeklopt met 2 el water
- • 2 sushinori vellen
- • 5 cm verse gember, geschild en geraspt
- • ½ gepofte rode paprika of gegrilde paprika uit pot, in repen
- • 4 el Japanse sojasaus, verdund met 4 el water
- • 1 el geroosterde sesamzaadjes
- • Scheutje zonnebloemolie
BEreidings wijze
- Verhit een beetje olie in een koekenpan en schenk de helft van het geklutste ei erin. Bestrooi met de helft van de sesam. Laat stollen, ca. 3 minuten. Glijd of stort de omelet op een bord en bak een tweede op dezelfde manier.
- Leg een nori-vel op een sushimatje (of bord), plaats daarop een omelet en leg in het midden een reep paprika. Rol strak op. Herhaal met de andere omelet.
- Snijd de rollen met een scherp mes in plakken van ca. 5 cm.
- Roer de geraspte gember door de aangelengde sojasaus en breng op smaak met peper. Serveer bij de nori-rolletjes.
Boodschappen lijst
- Zonnebloemolie koudgeperst
3,39 500 Ml
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Geroosterd sesamzaad
2,89 250 Gram
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,79 250 ML
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!