Hoofdgerecht
Noodles met mungbonen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g udon noodles
- • 150 g gedroogde mungbonen, 24 uur geweekt
- • 100 g taugé, gewassen en gedroogd
- • 2 teentjes knoflook, geperst
- • 1 ui, gesnipperd
- • Klein handje sesamzaadjes, geroosterd in droge koekenpan
- • Scheut tamari
- • Kokosolie om in te bakken
BEreidings wijze
- Giet het weekwater weg, spoel de mungbonen af en kook ze in ruim water in ca. 20-25 minuten gaar. Giet daarna af en laat staan tot gebruik.
- Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit intussen een beetje olie en roerbak hierin ui, knoflook en de mungbonen. Blus af met een scheut tamari.
- Voeg de noodles toe en de taugé en schep alles door elkaar op hoog vuur. Serveer in kommen en bestrooi met sesamzaad.
Boodschappen lijst
- Mungbonen
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Udon noedels
4,49 250 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,79 1 kg
removeadd product to cart - Sesamzaad
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Tamari (strong)
5,99 250 Ml
removeadd product to cart - Taugé
1,49 100 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!