Bijgerecht
Nachoschotel met gehakt en jalapeño
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 g (vegetarisch) gehakt
- • 1 zakje Amaizin taco seasoning mix
- • 150 g Amaizin chips
- • 1 pot Amaizin jalapeños
- • 100 g geraspte kaas
- • 100 g feta
- • 100 ml zure room
- • 100 ml water
- • olie
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bak het gehakt in wat olie bruin. Voeg de taco seasoning mix en het water toe en laat het gehakt 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Leg de maischips in een ovenschaal. Verdeel het gehakt en de jalapeños erover en bestrooi met de geraspte kaas en de feta. Bak de chips 5 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is.
- Serveer de chips met zure room en tacosaus mild of hot. Guacamole is er ook lekker bij!
Boodschappen lijst
- Tortillachips naturel
2,59 250 Gram
removeadd product to cart - Taco seasoning
1,69 30 Gram
removeadd product to cart - Vegan gehakt/haché
2,99 180 Gram
removeadd product to cart - Griekse feta
3,49 150 Gram
removeadd product to cart - Geraspte pittige kaas
3,09 100 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!