Bijgerecht
Nachoschotel met gehakt en jalapeño
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 g (vegetarisch) gehakt
- • 150 g tortillachips
- • 100 g geraspte kaas
- • 100 g feta
- • 100 ml zure room
- • 30 g taco seasoning mix
- • Enkele jalapeño pepers
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bak het gehakt in wat olie bruin. Voeg de taco seasoning mix en 100 ml water toe en laat het gehakt 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Leg de maischips in een ovenschaal. Verdeel het gehakt en de jalapeños erover en bestrooi met de geraspte kaas en de feta. Bak de chips 5 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is.
- Serveer de chips met zure room en tacosaus mild of hot. Guacamole is er ook lekker bij!
Boodschappen lijst
- Feta
3,59 150 Gram
removeadd product to cart - Geraspte pittige kaas
3,59 100 Gram
removeadd product to cart - Taco seasoning
1,79 30 Gram
removeadd product to cart - Tortilla chips naturel
2,19 150 Gram
removeadd product to cart - Jalapenos
2,79 170 Gram
removeadd product to cart - Rundergehakt
6,19 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Amaizin.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!