Hoofdgerecht
Nacho's met bbq beef en feta
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 376 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g tomaten, in kleine blokjes
- • 250 g kogelbiefstuk, 1 uur van tevoren uit de koelkast genomen
- • 150 g tortillachips naturel
- • 150 g feta, verkruimeld
- • 4 takjes koriander, fijngehakt + extra
- • 2 teentjes knoflook, geperst
- • 1 sjalot, gesnipperd
- • 1 limoen, uitgeperst
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Meng de blokjes tomaat met de sjalot, knoflook en koriander en breng op smaak met limoensap, peper en zout.
- Gril de kogelbiefstuk op een goed hete barbecue ca. 3 minuten per kant en haal daarna direct van het vuur. Laat ca. 10 minuten rusten en snijd daarna in dunne tranches. Bestrooi met peper en zout.
- Stort de tortillachips op een groot bord of ondiepe schaal. Verdeel de tomatensalsa erover en leg daar bovenop de plakjes vlees. Garneer met feta.
Boodschappen lijst
- Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Koriander
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Runder Kogelbiefstuk
13,47 245 Gram
removeadd product to cart - Tortilla chips naturel
2,29 150 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!