Bijgerecht
Muffins van volkorenbrood met zalm en ei
- • Bijgerecht
- • 4 personen
- • 205 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 sneetjes volkorenbrood, korstjes verwijderd
- • 4 kleine plakjes gerookte zalm
- • 4 eieren
- • Paar takjes bieslook, fijngehakt
- • Zout en peper
- • Ook nodig: muffinvorm, ingevet
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bekleed de muffinvormpjes met de sneetjes brood, zodat een soort bakjes ontstaan.
- Leg in ieder broodbakje een plakje zalm, breek er een eitje in en bestrooi met zout en peper.
- Zet de muffins ca. 20 minuten in de oven, of iets langer of korter als je je eitje liever harder of zachter wil.
- Bestrooi de muffins voor het serveren met bieslook.
Boodschappen lijst
- Gerookte zalm
9,59 100 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2017.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!