Bijgerecht
Muffins van volkorenbrood met zalm en ei
- • Bijgerecht
- • 4 personen
- • 205 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 sneetjes volkorenbrood, korstjes verwijderd
- • 4 kleine plakjes gerookte zalm
- • 4 eieren
- • Zout en peper
- • Paar takjes bieslook, fijngehakt
- • 1 muffinvorm ingevet
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bekleed de muffinvormpjes met de sneetjes brood, zodat een soort bakjes ontstaan.
- Leg in ieder broodbakje een plakje zalm, breek er een eitje in en bestrooi met zout en peper.
- Zet de muffins ca. 20 minuten in de oven, of iets langer of korter als je je eitje liever harder of zachter wil.
- Bestrooi de muffins voor het serveren met bieslook.
Boodschappen lijst
- Gerookte zalm
7,49 100 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuk
removeadd product to cart - Bieslook in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!