Muffins van volkorenbrood met zalm en ei
Muffins van volkorenbrood met zalm en ei

Bijgerecht

Muffins van volkorenbrood met zalm en ei

  • Bijgerecht
  • 4 personen
  • 205 kcal / portie

Ingrediënten lijst

4 sneetjes volkorenbrood, korstjes verwijderd
4 kleine plakjes gerookte zalm
4 eieren
Paar takjes bieslook, fijngehakt
Zout en peper
Ook nodig: muffinvorm, ingevet

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Bekleed de muffinvormpjes met de sneetjes brood, zodat een soort bakjes ontstaan.
  3. Leg in ieder broodbakje een plakje zalm, breek er een eitje in en bestrooi met zout en peper.
  4. Zet de muffins ca. 20 minuten in de oven, of iets langer of korter als je je eitje liever harder of zachter wil.
  5. Bestrooi de muffins voor het serveren met bieslook.

Boodschappen lijst

  • product
    Gerookte zalm

    9,49 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Eieren

    3,19 6 stuks

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2017.