Bakken
Mueslirepen met appel en kaneel
- • Bakken
- • 2 personen
- • 295 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 130 g crunchy muesli appel-kaneel
- • 25 g gemengde noten
- • 25 g rozijnen
- • 25 g gedroogde appel, in stukjes
- • 2 el olie
- • 2 el honing
- • 1 el kaneel
- • 2 tl citroensap
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200℃.
- Hak de appel-kaneel muesli grof in de blender/keukenmachine samen met de noten, rozijnen, gedroogde appel, citroenrasp en kaneel.
- Verwarm de honing in een pannetje en roer er vervolgens de olie en 3 eetl. water door. Meng dit door de gehakte muesli.
- Bekleed een klein bakblik en schep het kleverige mengsel erin. Verdeel goed zodat de laag overal even dik is.
- Bak ca. 25-30 minuten in de oven; dek na 15 minuten het bakblik af met aluminiumfolie zodat de koek niet de donker kleurt.
- Haal uit de oven, laat helemaal goed afkoelen en snijd daarna in repen.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,19 200 Ml
removeadd product to cart - Krunchy muesli appel kaneel
3,99 375 Gram
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
3,19 250 Gram
removeadd product to cart - Gemengde noten
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2017.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!