Bakken
Mueslirepen met appel en kaneel
- • Bakken
- • 2 personen
- • 295 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 130 g crunchy muesli appel-kaneel
- • 25 g gemengde noten
- • 25 g rozijnen
- • 25 g gedroogde appel, in stukjes
- • 2 el olie
- • 2 el honing
- • 1 el kaneel
- • 2 tl citroensap
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200℃.
- Hak de appel-kaneel muesli grof in de blender/keukenmachine samen met de noten, rozijnen, gedroogde appel, citroenrasp en kaneel.
- Verwarm de honing in een pannetje en roer er vervolgens de olie en 3 eetl. water door. Meng dit door de gehakte muesli.
- Bekleed een klein bakblik en schep het kleverige mengsel erin. Verdeel goed zodat de laag overal even dik is.
- Bak ca. 25-30 minuten in de oven; dek na 15 minuten het bakblik af met aluminiumfolie zodat de koek niet de donker kleurt.
- Haal uit de oven, laat helemaal goed afkoelen en snijd daarna in repen.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart - Bloemenhoning
4,89 450 Gram
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,19 200 ML
removeadd product to cart - Krunchy muesli appel kaneel
3,49 375 Gram
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
2,69 250 Gram
removeadd product to cart - Gedroogde appeltjes
4,79 80 Gram
removeadd product to cart - Gemengde noten
6,29 250 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kaneel
2,69 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bron: Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!