Mueslirepen met appel en kaneel
Mueslirepen met appel en kaneel

Bakken

Mueslirepen met appel en kaneel

  • Bakken
  • 2 personen
  • 295 kcal / portie

Ingrediënten lijst

130 g crunchy muesli appel-kaneel
25 g gemengde noten
25 g rozijnen
25 g gedroogde appel, in stukjes
2 el olie
2 el honing
1 el kaneel
2 tl citroensap

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 200℃.
  2. Hak de appel-kaneel muesli grof in de blender/keukenmachine samen met de noten, rozijnen, gedroogde appel, citroenrasp en kaneel.
  3. Verwarm de honing in een pannetje en roer er vervolgens de olie en 3 eetl. water door. Meng dit door de gehakte muesli.
  4. Bekleed een klein bakblik en schep het kleverige mengsel erin. Verdeel goed zodat de laag overal even dik is.
  5. Bak ca. 25-30 minuten in de oven; dek na 15 minuten het bakblik af met aluminiumfolie zodat de koek niet de donker kleurt.
  6. Haal uit de oven, laat helemaal goed afkoelen en snijd daarna in repen.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2017.