Bakken
Miniquiches met raapsteel
- • Bakken
- • 4 personen
- • 752 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 150 g doperwtjes, grof gesneden
- • 150 ml soja cuisine
- • 150 ml soja variatie op yoghurt
- • 100 g geraspte (plantaardige) kaas
- • 8 blaadjes bladerdeeg of 1 rol (uitrollen en in delen snijden)
- • 4 bosjes raapstelen, grof gesneden
- • 3 eieren
- • ½ el olijfolie
- • Klein beetje bloem
- • Zout & peper
- • Ook nodig: 8 kleine quiche vormpjes, ingevet
BEreidings wijze
- Verwarm d oven op 200℃.
- Bekleed de ingevette vorm(pjes) met het bladerdeeg, prik met een vork gaatjes in de bodem en bestrooi met een klein beetje bloem.
- Verwarm de olie in een pan en roerbak de raapstelen tot ze geslonken zijn, zet op een zeef.
- Klop de eieren, sojaroom en sojayoghurt los met een beetje zout en peper.
- Verdeel de raapstelen, erwtjes en munt over het bladerdeeg en giet het eimengsel erover, bestrooi met een beetje kaas.
- Bak de taartjes 5 minuten op 200℃, verlaag dan de temperatuur naar 180℃ en bak de quiches ca. 30 minuten gaar en bruin.
Boodschappen lijst
- Raapstelen
2,19 1 stuks
removeadd product to cart - Doperwten
2,19 350 Gram
removeadd product to cart - Plantaardige variatie op yoghurt soja - ongezoet
2,35 400 Gram
removeadd product to cart - Soja Cuisine
1,49 200 Ml
removeadd product to cart - Bladerdeeg
3,89 320 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!