Bakken
Miniquiches met raapsteel
- • Bakken
 - • 4 personen
 - • 752 kcal / portie
 
Ingrediënten lijst
- • 150 g doperwtjes, grof gesneden
 - • 150 ml soja cuisine
 - • 150 ml soja variatie op yoghurt
 - • 100 g geraspte (plantaardige) kaas
 - • 8 blaadjes bladerdeeg of 1 rol (uitrollen en in delen snijden)
 - • 4 bosjes raapstelen, grof gesneden
 - • 3 eieren
 - • ½ el olijfolie
 - • Klein beetje bloem
 - • Zout & peper
 - • Ook nodig: 8 kleine quiche vormpjes, ingevet
 
BEreidings wijze
- Verwarm d oven op 200℃.
 - Bekleed de ingevette vorm(pjes) met het bladerdeeg, prik met een vork gaatjes in de bodem en bestrooi met een klein beetje bloem.
 - Verwarm de olie in een pan en roerbak de raapstelen tot ze geslonken zijn, zet op een zeef.
 - Klop de eieren, sojaroom en sojayoghurt los met een beetje zout en peper.
 - Verdeel de raapstelen, erwtjes en munt over het bladerdeeg en giet het eimengsel erover, bestrooi met een beetje kaas.
 - Bak de taartjes 5 minuten op 200℃, verlaag dan de temperatuur naar 180℃ en bak de quiches ca. 30 minuten gaar en bruin.
 
Boodschappen lijst
-  Raapstelen
2,19 1 stuks
removeadd product to cart -  Doperwten
2,29 350 Gram
removeadd product to cart -  Plantaardige variatie op yoghurt soja - ongezoet
2,39 400 Gram
removeadd product to cart -  Soja Cuisine
1,49 200 Ml
removeadd product to cart -  Bladerdeeg
3,89 320 Gram
removeadd product to cart -  Milde olijfolie
7,49 500 Ml
removeadd product to cart 
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!






