Soep
Minestrone met orzo en croutons
- • Soep
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 720 ml minestronesoep
- • 100 g orzo
- • Handje Parmigiano Reggiano, geraspt
- • CROUTONS:
- • 1 ciabatta, in dunne plakken
- • 2 tl Italiaanse kruiden
- • Scheutje olijfolie
BEreidings wijze
- Bereid de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak ondertussen de croutons: Bestrijk de plakjes ciabatta met olijfolie en bestrooi met Italiaanse kruiden. bak ze in een koekenpan goudbruin en krokant, halverwege keren. Laat uitlekken op keukenpaper.
- Verwarm de soep al roerend.
- Verdeel de orzo over de soepkommen. Schenk de soep erover. Rasp er eventueel wat parmezaan over en serveer met ciabatta-croutons.
Boodschappen lijst
- Parmigiano Reggiano
6,99 150 Gram
removeadd product to cart - Glutenvrije ciabatta olijven
3,89 180 Gram
removeadd product to cart - Orzo
3,29 400 Gram
removeadd product to cart - Minestronesoep
5,49 400 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2016.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!