Soep
Minestrone met orzo en croutons
- • Soep
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 720 ml minestronesoep
- • 100 g orzo
- • Handje Parmigiano Reggiano, geraspt
- • CROUTONS:
- • 1 ciabatta, in dunne plakken
- • 2 tl Italiaanse kruiden
- • Scheutje olijfolie
BEreidings wijze
- Bereid de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak ondertussen de croutons: Bestrijk de plakjes ciabatta met olijfolie en bestrooi met Italiaanse kruiden. bak ze in een koekenpan goudbruin en krokant, halverwege keren. Laat uitlekken op keukenpaper.
- Verwarm de soep al roerend.
- Verdeel de orzo over de soepkommen. Schenk de soep erover. Rasp er eventueel wat parmezaan over en serveer met ciabatta-croutons.
Boodschappen lijst
- Italiaanse kruiden
4,69 40 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,89 150 Gram
removeadd product to cart - Glutenvrije ciabatta olijven
3,89 180 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2016.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!