Lunch
Mexicaanse tosti met jalapeño's en guacamole
- • Lunch
- • 2 personen
- • 557 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 8 plakjes jalapeño (potje)
- • 6 plakken cheddar
- • 4 sneetjes brood
- • ½ rode ui, in dunne ringen
- • 2 el olijfolie
- • GUACAMOLE:
- • 1 avocado
- • 1 tomaat, in kleine blokjes zonder zaadlijst
- • 1 teen knoflook, geperst
- • ½ limoen, het sap
- • 1 el koriander, grof gehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwijder voor de guacamole de pit en schil van de avocado en prak het vruchtvlees fijn, samen met de tomatenblokjes, knoflook, limoensap en koriander. Breng op smaak met zout en peper.
- Beleg 2 sneetjes brood met de plakjes cheddar, jalapeño en rode ui. Dek af met de andere 2 sneetjes. Bestrijk de buitenkant van de tosti’s met de olijfolie.
- Gril de tosti’s in het tosti-ijzer of in de pan tot de kaas is gesmolten (ca. 5 minuten) en serveer ze met de guacamole.
Boodschappen lijst
- Jalapeño plakjes
3,39 170 Gram
removeadd product to cart - Mature cheddar
4,99 200 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart - Avocado
3,98 2 stuks
removeadd product to cart - Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!