Dessert
Meloen-amandelijsjes
- • Dessert
- • 6 personen
- • 70 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g meloen, in stukken
- • 200 ml amandelyoghurt
- • 100 g frambozen
- • 1 limoen, het sap
- • Ook nodig: 6 ijsvormpjes
BEreidings wijze
- Pureer de stukjes meloen, het limoensap en de amandelyoghurt in een blender of met een staafmixer.
- Verdeel de helft van de frambozen over de ijsvormpjes en giet het mengesel erbij tot ongeveer driekwart. Verdeel de rest van de frambozen over de vormpjes en vul af met het meloenmengsel.
- Stek de stokjes in de vormpjes en vries de ijsjes in, minimaal 4 uur.
Boodschappen lijst
- Frambozen
4,59 125 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!