Lunch
Mandarijnensalade met venkel
- • Lunch
- • 4 personen
- • 398 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • SALADE:
- • 4 mandarijnen, geschild en in plakken
- • 1 venkel, in dunne plakken
- • 1 rode ui, in dunne halve ringen
- • 1 avocado, in plakjes (pas snijden vlak voor gebruik)
- • 1 bosje waterkers
- • DRESSING:
- • 125 ml olijfolie
- • 1 teentje knoflook, geperst
- • ½ sjalot, gesnipperd
- • 2 el witte balsamicoazijn
- • 2 el mandarijnensap
- • 1 tl mosterd
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Klop een homogene dressing van alle dressing-ingrediënten en breng op smaak met zout & peper.
- Hussel de salade-ingrediënten in een kom. Druppel de dressing er vlak voor het serveren over.
Boodschappen lijst
- Venkel
2,69 450 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Avocado
3,98 2 stuks
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Witte balsamicoazijn
6,89 250 Ml
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!