Ontbijt
Luxe koffiegranola
- • Ontbijt
- • 2 personen
- • 178 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g havermout
- • 150 g gedroogde cranberries
- • 120 g sinaasappelhoning
- • 100 g kasha (geroosterde boekweit)
- • 75 g macadamianoten, grof gehakt
- • 50 ml espresso
- • 50 g cashewnoten, grof gehakt
- • 50 g pecannoten, grof gehakt
- • 50 g pure chocolade 70%, grof gehakt
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 120 graden.
- Hak de noten fijn en meng ze met de havermout, kasha, honing en espresso in een kom.
- Verdeel het mengsel over 2 met bakpapier beklede bakplaten.
- Schuif onder elkaar in de over en rooster in ca. 40 minuten goudbruin en knapperig, schep regelmatig om.
- Haal de granol uit de oven en laat 1 uur afkoelen.
- Meng de gehakte chocolade en de cranberries door de afgekoelde granola.
- Bewaar in een afsluitbare pot.
Boodschappen lijst
- Cashewnoten
3,09 120 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,99 600 Gram
removeadd product to cart - Pecannoten
5,69 150 Gram
removeadd product to cart - Italiaanse sinaasappelhoning
9,59 350 Gram
removeadd product to cart - Kasha
3,99 500 Gram
removeadd product to cart - Cranberries
3,19 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest 2019
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!