Ontbijt

Luxe koffiegranola

  • Ontbijt
  • 2 personen
  • 178 kcal / portie

Ingrediënten lijst

200 g havermout
150 g gedroogde cranberries
120 g sinaasappelhoning
100 g kasha (geroosterde boekweit)
75 g macadamianoten, grof gehakt
50 ml espresso
50 g cashewnoten, grof gehakt
50 g pecannoten, grof gehakt
50 g pure chocolade 70%, grof gehakt

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 120 graden.
  2. Hak de noten fijn en meng ze met de havermout, kasha, honing en espresso in een kom.
  3. Verdeel het mengsel over 2 met bakpapier beklede bakplaten.
  4. Schuif onder elkaar in de over en rooster in ca. 40 minuten goudbruin en knapperig, schep regelmatig om.
  5. Haal de granol uit de oven en laat 1 uur afkoelen.
  6. Meng de gehakte chocolade en de cranberries door de afgekoelde granola.
  7. Bewaar in een afsluitbare pot.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest 2019