Salade
Linzenpasta salade
- • Salade
 - • 2 personen
 
Ingrediënten lijst
- • 150 g linzenpasta
 - • 4 gedroogde abrikozen
 - • 1 appel
 - • 1 vleestomaat, in stukjes
 - • Klein handje walnoten
 - • Scheutje extra virgin olijfolie
 - • Scheutje balsamico azijn
 - • Zout & peper
 
BEreidings wijze
- Kook volgens de aanwijzingen op de verpakking de linzenpasta gaar, giet af in een vergiet en spoel na met koud water.
 - Snijd de coeur de boeuf in stukjes en doe in een schaal.
 - Was de appel, snijd in vier parten en dan in plakjes en voeg bij de tomaat.
 - Snijd de gedroogde abrikozen in reepjes en doe ook in de schaal.
 - Voeg het handje walnoten toe en meng even door.
 - Schep nu de linzenpasta erbij, bestrooi met zwarte peper en zout, voeg een klein scheutje balsamico en olijfolie toe en meng voorzicht door elkaar.
 
Boodschappen lijst
-  Walnoten
2,89 125 Gram
removeadd product to cart -  Romatomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart -  Balsamicoazijn
7,79 250 Ml
removeadd product to cart -  Linzen mix fusilli
3,89 225 Gram
removeadd product to cart -  Extra vierge olijfolie
7,79 500 Ml
removeadd product to cart -  Abrikozen
4,99 250 Gram
removeadd product to cart 
Tips
Dit recept is afkomstig van blogger Pukster
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!





