Salade
Linzenpasta salade
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 150 g linzenpasta
- • 4 gedroogde abrikozen
- • 1 appel
- • 1 vleestomaat, in stukjes
- • Klein handje walnoten
- • Scheutje extra virgin olijfolie
- • Scheutje balsamico azijn
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook volgens de aanwijzingen op de verpakking de linzenpasta gaar, giet af in een vergiet en spoel na met koud water.
- Snijd de coeur de boeuf in stukjes en doe in een schaal.
- Was de appel, snijd in vier parten en dan in plakjes en voeg bij de tomaat.
- Snijd de gedroogde abrikozen in reepjes en doe ook in de schaal.
- Voeg het handje walnoten toe en meng even door.
- Schep nu de linzenpasta erbij, bestrooi met zwarte peper en zout, voeg een klein scheutje balsamico en olijfolie toe en meng voorzicht door elkaar.
Boodschappen lijst
- Romatomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
6,79 250 ML
removeadd product to cart - Linzen mix fusilli
3,79 225 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van blogger Pukster
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!