Hoofdgerecht
Laksa Noodle Bowl
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 ml kokosroom
- • 200 ml groentebouillon
- • 200 g paddenstoelen, in reepjes
- • 125 g fijne rijstnoodles
- • 1 pakje La Vie Est Belle Curryreepjes
- • 1 kleine bloemkool, in roosjes
- • 1 kleine zoete aardappel, in blokjes
- • 1 pakje currypasta of maak het zelf
- • 2 el kokossnippers
- • 1 tl kokosbloesemsuiker
- • Limoensap naar smaak
- • Olie om in te bakken
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek een bakplaat met bakpapier.
- Verwarm de currypasta in een wokpan en voeg de kokosroom, groentebouillon en de kokosbloesemsuiker toe. Laat de curry sudderen met de deksel op de pan. Kruid met limoensap, peper en zout.
- Meng de broccoli en zoete aardappel met olie, peper en zout en verdeel over de bakplaat. Bak in 10-15 minuten gaar en goudbruin.
- Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak ondertussen de kokossnippers goudbruin in een anti-aanbakpan. Giet in een kommetje en zet opzij. Bak in dezelfde pan de paddenstoelen bruin in wat olie. Kruid met peper en zout en haal uit de pan.
- Bak in dezelfde pan de curryreepjes goudbruin.
- Serveer de verschillende ingrediënten in een kom en giet er de romige curry bij.
- Garneer het gerecht met de kokossnippers.
Boodschappen lijst
- Kokoschips
2,18 150 Gram
removeadd product to cart - Paddenstoelenmix
2,99 150 Gram
removeadd product to cart - Thaise rode currypasta
2,59 50 Gram
removeadd product to cart - Zoete aardappelen
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Thaise kokosroom
2,39 160 ML
removeadd product to cart - Thaise rijstnoedels
3,99 250 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes
2,09 8 stuks
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!