Ontbijt
Krokante cashewnotencruesli
- • Ontbijt
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 150 g cashewnoten
- • 150 g blauwe rozijnen
- • 100 g amandelen
- • 100 ml walnootolie
- • 50 g havergrutten
- • 50 g havervlokken
- • 50 g kokosmeel
- • 2 el honing
- • 1 tl kaneel
- • 1 tl gemberpoeder
- • 1 tl zout
- • Olie om in te vetten
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 150°C, bekleed de bakplaat met bakpapier en vet deze in met olie.
- Meng alle ingrediënten, behalve de rozijnen, en roer alles goed om zodat alle ingrediënten goed met elkaar gemengd zijn.
- Spreid het mengsel over de bakplaat uit en bak het 20-30 minuten in de oven. Schep af en toe om zodat het aan alle kanten mooi bruin wordt.
- Laat de muesli afkoelen zodat deze krokant wordt en roer de rozijnen erdoorheen.
Boodschappen lijst
- Havergrutten
3,19 500 Gram
removeadd product to cart - Amandelen
4,39 200 Gram
removeadd product to cart - Blue Thompson rozijnen
2,89 250 Gram
removeadd product to cart - Havervlokken
1,99 600 Gram
removeadd product to cart - Walnootolie
12,79 250 Ml
removeadd product to cart - Gemalen gember
3,19 30 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!