Koreaanse bouillonfondue met groentespiesen
Koreaanse bouillonfondue met groentespiesen

Hoofdgerecht

Koreaanse bouillonfondue met groentespiesen

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 64 kcal / portie

Ingrediënten lijst

350 g kimchi
150 g shiitake
8 bladeren Chinese kool, zonder nerf
2 winterpeen, geschild en in linten geschaafd
Zout & versgemalen peper

BEreidings wijze

  1. Breng een pan met daarin 800 ml water en de kimchi aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Giet de kimchibouillon in een fonduepan.
  2. Rol de Chinese koolbladeren op en rijg ze aan spiesjes, samen met de wortellinten en de shiitakes.
  3. Gaar de spiesjes ca. 3 à 4 minuten in de bouillon.

Boodschappen lijst

  • product
    Kimchi

    3,49 300 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Shiitake

    3,29 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Chinese kool

    3,99 1 stuks

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2022. Copyright Caplan.