Hoofdgerecht
Koreaanse bouillonfondue met groentespiesen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 64 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 350 g kimchi
- • 150 g shiitake
- • 8 bladeren Chinese kool, zonder nerf
- • 2 winterpeen, geschild en in linten geschaafd
- • Zout & versgemalen peper
BEreidings wijze
- Breng een pan met daarin 800 ml water en de kimchi aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Giet de kimchibouillon in een fonduepan.
- Rol de Chinese koolbladeren op en rijg ze aan spiesjes, samen met de wortellinten en de shiitakes.
- Gaar de spiesjes ca. 3 à 4 minuten in de bouillon.
Boodschappen lijst
- Kimchi
3,49 300 Gram
removeadd product to cart - Shiitake
3,29 100 Gram
removeadd product to cart - Chinese kool
3,29 1 stuks
removeadd product to cart - Winterpeen
2,79 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2022. Copyright Caplan.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!