Hoofdgerecht
Koolraapnoedels met boontjes en avocado
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 325 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 100 g sperziebonen, geblancheerd en in lengte gehalveerd
- • 75 g rijstnoedels, gekookt volgens verpakking, afgespoeld en uitgelekt
- • 50 g pinda's
- • 30 g verse koriander
- • 1 koolraap
- • ½ avocado, in blokjes
- • ½ rode peper
- • Hete (chili)saus voor erbij
- • DRESSING:
- • 1 limoen, sap en rasp
- • 1 teen knoflook, geperst
- • 1½ el sojasaus
- • 1 el rijstazijn
- • 1 tl verse gember, geraspt
BEreidings wijze
- Mix de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar.
- Schil de koolraap en spiralize (of snijd) ‘m in dunne slierten. Meng de koolraapnoedels in een kom met de dressing en laat een kwartier marineren.
- Hussel de rijstnoedels, avocado, sperziebonen, chilipeper en koriander door de koolraapnoedels. Serveer met pinda’s & hete saus.
Boodschappen lijst
- Sperziebonen
3,59 250 Gram
removeadd product to cart - Bruine rijstnoedels
4,19 250 Gram
removeadd product to cart - Gezouten pinda's
3,59 200 Gram
removeadd product to cart - Avocado
3,98 2 stuks
removeadd product to cart - Hete saus
3,29 140 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart - Rijstazijn (sushi-azijn)
4,99 250 ml
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!