Dessert
Kokos-limoenmousse met zijdentofu
- • Dessert
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g zijdentofu
- • 500 ml (gezoet) cranberrysap
- • 300 ml creamed coconut
- • 100 g kokosolie
- • 30 ml limoensap
- • 25 g fijne kokosbloesemsuiker
- • 3 g agar-agar
- • 2 el kokosrasp
- • 2 takjes munt
- • 1 limoen, geraspt
- • Poedersuiker
- • Mespuntje zout
- • Verse bessen
BEreidings wijze
- De zijdentofu, kokosolie en zout met de staafmixer goed mixen tot een lobbige massa. De creamed coconut met de kokosbloesemsuiker en het limoensap goed kloppen tot een luchtige massa. Doe dit met de limoenrasp bij de zijdetofu. Los de agar agar op in (gezoet) cranberrysap, breng deze massa aan de kook en zeef het om klontjes te verwijderen.
- Doe de crème in een glas, schenk er een laagje iets afgekoelde gel op en dek af met plastic. Laat minstens 2 uur koelen. Voor het serveren decoreren met de bessen, de geraspte kokos, de muntblaadjes en een beetje poedersuiker.
Boodschappen lijst
- Gezoet cranberrysap
10,29 750 ML
removeadd product to cart - Kokosrasp
2,19 125 Gram
removeadd product to cart - Kokosbloesemsuiker
5,49 330 Gram
removeadd product to cart - Limoenen
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Creamed coconut (santen)
2,89 200 Gram
removeadd product to cart - Blauwe bessen
2,99 125 Gram
removeadd product to cart - Poedersuiker
2,99 125 Gram
removeadd product to cart - Agar-agar
2,99 12 Gram
removeadd product to cart - Kokosolie geurloos
5,49 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!