Hoofdgerecht
Kipspiezen in kombucha-marinade
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 264 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 430 g kipdijlapjes, in dobbelstenen gesneden
- • 2 cm gember, geraspt
- • 2 teentjes knoflook, geperst
- • 3 el zonnebloem- of olijfolie
- • 2 el kombucha gember
- • Zout & peper
- • Ook nodig: 8 satéprikkers, geweekt in water
BEreidings wijze
- Meng de kombucha met de knoflook, gember en de olie. Breng op smaak met zout en peper.
- Schep de kip door de marinade en zet minstens 3 uur afgedekt in de koelkast.
- Rijg de kipblokjes aan de prikkers. Gril ze (op de barbecue) in ca. 4 minuten per kant goudbruin en gaar.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Kombucha gember
3,99 500 Ml
removeadd product to cart - Kip dijlapjes
8,15 215 Gram
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!