Soep
Khaoi Soi Noodlesoep met tempeh
- • Soep
- • 3 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 pot Khao Soi van Kleinstesoepfabriek
- • 300 gram Tempeh
- • 2 eetlepels plantaardige olie (bijvoorbeeld sesam of zonnebloem)
- • 1 eetlepel sojasaus
- • 1 theelepel sambal
- • 2 eetlepels zoete ketjap (manis)
- • 250 gram udon noodles
- • 1 limoen
- • 2 Rode uien
- • 1 Rode peper
- • 15 gram verse koriander
BEreidings wijze
- Kook de udon noodles zoals op de verpakking beschreven.
- Snij de tempeh in kleine blokjes.
- Verhit de olie in een pan. Bak de tempeh op medium hoog vuur krokant. Voeg de sojasaus, sambal en ketjap toe.
- Voeg een halve pot water toe aan de Khao Soi van Kleinstesoepfabriek en verwarm in een pan.
- Verdeel de soep over drie kommen, en verdeel hierin de gekookte noodles.
- Verdeel de gebakken tempeh over de kommen.
- Snij de rode peper in dunne ringen, en snipper de rode uien. Hak de verse koriander.
- Garneer de kommen naar smaak met de peper, ui en koriander.
- Serveer met een partje limoen.
Boodschappen lijst
- Khao Soi soep
6,39 400 Ml
removeadd product to cart - Tempeh
3,09 300 Gram
removeadd product to cart - Sesamolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Shoyu sojasaus
4,69 150 Ml
removeadd product to cart - Sambal oelek
2,99 200 Gram
removeadd product to cart - Zoete ketjap manis
3,69 250 Ml
removeadd product to cart - Udon noedels
4,49 250 Gram
removeadd product to cart - Limoenen
2,59 200 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van de Kleinstesoepfabriek
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!