Soep
Italiaanse maaltijdsoep
- • Soep
- • 4 personen
- • 184 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 l groentebouillon
- • 200 g witte bonen (pot of blik), afgspoeld en uitgelekt
- • 140 g tomatenpuree
- • 100 g volkoren macaroni, beetgaar gekookt
- • 100 g doperwten (diepvries)
- • 1 waspeen, in stukjes
- • 1 prei, in halve ringen
- • 1 el olijfolie
- • Klein handje peterselie, kleingesneden
BEreidings wijze
- Verhit de olie in een grote pan en bak de wortel- en preistukjes al roerend 1 minuut op matig-hoog vuur. Schep de witte bonen erdoor.
- Roer de tomatenpuree door de groenten, giet de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat de soep een paar minuten trekken.
- Voeg de gekookte macaroni, de doperwtjes en de peterselie toe en laat de soep nog ongeveer 2 minuten zachtjes trekken. Serveer in kommen en geef er brood bij.
Boodschappen lijst
- Volkoren macaroni
2,39 500 Gram
removeadd product to cart - Platte peterselie
2,59 70 Gram
removeadd product to cart - Witte bonen
1,89 360 Gram
removeadd product to cart - Tomatenpuree
2,49 200 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes
2,19 8 stuks
removeadd product to cart - Prei
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!