Hoofdgerecht
Indiase kikkererwtencurry
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 700 g roerbaksaus curry (2 potten)
- • 400 g Italiaanse roerbakgroenten
- • 200 g basmatirijst
- • 2 el olijfolie
- • 2 el koriander, fijngehakt
- • 1 tl zout
BEreidings wijze
- Breng 1 l water aan de kook. Voeg het zout en de rijst toe en kook in circa 7 minuten gaar.
- Verhit ondertussen de olijfolie in een wok en bak hierin de roerbakgroenten al omscheppend even kort.
- Schenk de currysaus uit de potten erbij en meng alles goed door elkaar. Laat enkele minuten zachtjes doorkoken.
- Serveer de rijst met de curry en garneer met koriander. Verwijder voor het serveren eventueel de hele peperkorrels uit de curry.
Boodschappen lijst
- Witte basmatirijst
2,59 500 Gram
removeadd product to cart - Italiaanse roerbakgroenten
2,99 300 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!