Hoofdgerecht
Indiase kikkererwtencurry
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 liter water
- • 700 g roerbaksaus curry(2 potten)
- • 400 g Italiaanse roerbakgroenten
- • 200 g basmatirijst
- • 2 el olijfolie
- • 2 el koriander, fijngehakt
- • 1 tl zout
BEreidings wijze
- Breng het water aan de kook. Voeg het zout en de rijst toe en kook in circa 7 minuten gaar.
- Verhit ondertussen de olijfolie in een wok en bak hierin de roerbakgroenten al omscheppend even kort.
- Schenk de currysaus uit de potten erbij en meng alles goed door elkaar. Laat enkele minuten zachtjes doorkoken.
- Serveer de rijst met de curry en garneer met koriander. Verwijder voor het serveren eventueel de hele peperkorrels uit de curry.
Boodschappen lijst
- Roerbaksaus kerrie
2,59 350 GRAM
removeadd product to cart - Witte basmatirijst
3,69 500 Gram
removeadd product to cart - Italiaanse roerbakgroenten
2,99 400 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!