Indiase kikkererwtencurry
Indiase kikkererwtencurry

Hoofdgerecht

Indiase kikkererwtencurry

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

700 g roerbaksaus curry (2 potten)
400 g Italiaanse roerbakgroenten
200 g basmatirijst
2 el olijfolie
2 el koriander, fijngehakt
1 tl zout

BEreidings wijze

  1. Breng 1 l water aan de kook. Voeg het zout en de rijst toe en kook in circa 7 minuten gaar.
  2. Verhit ondertussen de olijfolie in een wok en bak hierin de roerbakgroenten al omscheppend even kort.
  3. Schenk de currysaus uit de potten erbij en meng alles goed door elkaar. Laat enkele minuten zachtjes doorkoken.
  4. Serveer de rijst met de curry en garneer met koriander. Verwijder voor het serveren eventueel de hele peperkorrels uit de curry.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.