Hoofdgerecht
Hotdog met kimchi
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 519 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 afbakbroodjes
- • 4 knakworsten
- • 2 bosuitjes, fijngesneden
- • 6 el mayonaise
- • 4 el kimchi
- • 4 el gebakken uitjes
- • 2 el hete saus
BEreidings wijze
- Snijd de broodjes in de lengte in. Meng de mayonaise met de hot sauce en zet opzij.
- Verwarm de knakworsten zoals op de verpakking staat vermeld en leg ze in de broodjes.
- chep op iedere hotdog een lepel kimchi en bestrooi met bosui. Schep de saus eventueel in een herbruikbaar spuitzakje en spuit dan in zigzagbeweging over de broodjes. Bestrooi royaal met gebakken uitjes.
Boodschappen lijst
- Hete saus
3,29 140 Ml
removeadd product to cart - Bruine pistolet
2,79 4 stuks
removeadd product to cart - Gebakken uitjes
2,89 100 Gram
removeadd product to cart - Volle & romige mayonaise
4,49 490 Gram
removeadd product to cart - Kimchi
3,49 300 Gram
removeadd product to cart - Knakworst
4,55 180 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2019.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!