Sauzen & dressings
Homemade pesto van rucola
- • Sauzen & dressings
- • 1 persoon
Ingrediënten lijst
- • 75 g Parmezaanse kaas
- • 15 blaadjes basilicum
- • 2 kopjes rucola
- • 1 teentje knoflook, gesnipperd
- • 6 el olijfolie (met basilicum)
- • 2 el pistachenootjes
- • 1 el limoensap
BEreidings wijze
- Doe alle ingrediënten behalve limoensap en olijfolie in je keukenmachine. Laat deze flink draaien. Voeg vervolgens langzaam de basilicumolie erbij. Roer tot het de juiste dikte heeft. Voeg tot slot naar smaak het limoensap erbij.
Boodschappen lijst
- Parmigiano Reggiano
6,79 150 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Marjolein Dubbers
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!