Hollandse garnalencocktail met bietjes
Hollandse garnalencocktail met bietjes

Bijgerecht

Hollandse garnalencocktail met bietjes

  • Bijgerecht
  • 4 personen
  • 79 kcal / portie

Ingrediënten lijst

200 g Hollandse garnalen
100 g gekookte bietjes, in blokjes
2 bosui
1 sjalot, fijngesnipperd
4 el cocktailsaus
2 el bieslook
Zout & versgemalen peper

BEreidings wijze

  1. Snijd de bosuitjes in de lengte in zo dun mogelijke reepjes (ca. 2 mm) en leg die in koud water met ijsblokjes, ca. 45 minuten. De bosui gaat langzaam krullen.
  2. Breng de Hollandse garnalen op smaak met sjalot, bieslook, zout en peper.
  3. Verdeel de blokjes biet over 4 kommetjes en schep te garnalen erop. Giet de cocktailsaus eroverheen en garneer met de gekrulde bosui.

Boodschappen lijst

  • product
    Rode bieten

    1,35 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Bosui

    2,99 1 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Sjalotten

    1,99 200 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Cocktail saus

    3,19 250 Ml

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2023.