Bakken
Haverkoekjes
- • Bakken
- • 8 personen
- • 111 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g havermeel
- • 100 g rozijnen
- • 100 ml appelsap
- • 3 grote bananen, fijngeprakt
- • 3 wortels, geraspt
- • 2 el lijnzaad
- • 1 tl kaneel
- • 1 tl koekkruiden
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Vermaal de helft van de havermeel/havermout in de keukenmachine tot meel.
- Meng alle ingrediënten in de keukenmachine tot een dik beslag.
- Schep met een grote lepel hoopjes beslag op de bakplaat. Zorg dat ze allemaal even groot zijn en druk ze met de onderkant van de lepels tot platte koekjes.
- Bak de koekjes in 15 minuten in de oven, keer ze om en bak ze nog 10 minuten.
Boodschappen lijst
- Lijnzaad
2,19 250 Gram
removeadd product to cart - Koekkruiden
3,19 30 Gram
removeadd product to cart - Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
2,69 250 Gram
removeadd product to cart - Havermeel
2,59 200 Gram
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
- Appelsap
2,35 1 Liter
removeadd product to cart - Gemalen kaneel
2,79 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!