Bakken
Haverkoekjes
- • Bakken
- • 8 personen
- • 111 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g havermeel
- • 100 g rozijnen
- • 100 ml appelsap
- • 3 grote bananen, fijngeprakt
- • 3 wortels, geraspt
- • 2 el lijnzaad
- • 1 tl kaneel
- • 1 tl koekkruiden
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Vermaal de helft van de havermeel/havermout in de keukenmachine tot meel.
- Meng alle ingrediënten in de keukenmachine tot een dik beslag.
- Schep met een grote lepel hoopjes beslag op de bakplaat. Zorg dat ze allemaal even groot zijn en druk ze met de onderkant van de lepels tot platte koekjes.
- Bak de koekjes in 15 minuten in de oven, keer ze om en bak ze nog 10 minuten.
Boodschappen lijst
- Lijnzaad
1,59 250 Gram
removeadd product to cart - Koekkruiden
3,49 30 Gram
removeadd product to cart - Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
3,19 250 Gram
removeadd product to cart - Havermeel
2,59 200 Gram
- Bananen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Appelsap
2,99 1 Liter
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2017.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!