Bakken
Haver-abrikozenkoekjes
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 150 g grove havervlokken
- • 100 g abrikozen, half uur geweld in water
- • 100 g hennep eiwitpoeder
- • 30 g extra virgin kokosolie
- • 15 g kokosbloesemsuiker
- • 1 ei
- • 1 grote sinaasappel, het sap
- • ½ citroen, het sap
- • Snufje zeezout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 120ºC.
- Doe de abrikozen met het weekwater in een pannetje en breng aan de kook. Haal van het vuur en giet het grootste deel van het water af. Voeg de kokosolie toe en laat al roerend smelten.
- Pureer de abrikozen met een staafmixer en voeg daarna de havervlokken toe.
- Giet het sinaasappelsap erbij en roer goed. Meng het ei, de kokosbloesemsuiker en het eiwitpoeder erdoor. Proef, en voeg eventueel nog wat meer kokosbloesemsuiker toe.
- Leg kleine bergjes koekmix op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de koekjes in 45-50 minuten gaar en goudbruin in de oven.
Boodschappen lijst
- Grove havervlokken
2,69 500 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Kokosbloesemsuiker
4,09 275 Gram
removeadd product to cart - Extra virgin kokosolie
6,49 500 Ml
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Perssinaasappels
4,99 1 kg
removeadd product to cart - Hennep proteïnepoeder
18,49 400 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2014.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!