Hoofdgerecht
Hartige taart met regenboogpeen en brie
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 592 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g brie rouge, in plakken
- • 150 ml kookroom of cuisine naar keuze
- • 8 regenboogpenen, in dunne en lange plakken van 2 mm
- • 3 eieren
- • 1 quichedeegrol
- • 2 el tijmblaadjes, grof gehakt
- • Zout & peper
- • Ook nodig: taart- of quichevorm van 24 cm, ingevet
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed de vorm met quichedeeg en prik er gaatjes in.
- Meng de eieren, kookroom en tijm door elkaar en voeg er zout en peper aan toe.
- Leg de wortelplakken in een spiraal in de vorm, begin aan de buitenkant en werk vervolgens helemaal naar binnen.
- Giet het eimengsel over de wortels en verdeel de brieplakjes erover. Bak de quiche in ca. 30 minuten in de oven.
Boodschappen lijst
- Regenboog waspeen
3,59 1 kg
removeadd product to cart - Soja Cuisine
1,49 200 Ml
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Quiche deeg
3,89 270 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!