Bakken
Hartige kruidenmuffins
- • Bakken
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 g bloem
- • 200 g verse spinazie
- • 90 g Parmezaanse kaas, geraspt
- • 4 eieren
- • 1 el olijfolie
- • 1 el. bakpoeder
- • 1 tl zout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bak de spinazie kort voor en druk al het vocht eruit. Snijd vervolgens in kleine stukjes.
- Roer de bloem, het zout, het bakpoeder en de kaas door elkaar.
- Klop de eieren los en meng de olijfolie en de spinazie erdoor.
- Roer het natte en het droge mengsel door elkaar en vul de vormpjes van de muffinvorm tot ca. driekwart met dit beslag.
- Bak de muffins ca. 25 minuten in de oven, tot ze goudbruin en gaar zijn.
Boodschappen lijst
- Bakpoeder
1,09 17 Gram
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,49 1 kg
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuk
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 300 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
5,99 150 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Bron: Lekker Weten Herfst Voor 12 muffins
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!