Lunch
Hangop van geitenyoghurt met zongedroogde tomaatjes, olijf en basilicum
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 ml geitenyoghurt
- • 8 olijven, in stukjes
- • 4 halfgedroogde tomaatjes, in reepjes
- • 1 el basilicum, grof gehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Schep de yoghurt in een schone theedoek en laat het gedurende 1 nacht uithangen. Bijvoorbeeld opgeknoopt aan een kraan of in een vergiet.
- Meng de uitgelekte yoghurt met de tomaatjes, olijven en basilicum. Houd wat achter om mee te garneren.
- Breng de hangop op smaak met peper en zout.
- Garneer met de tomaatjes, olijven en basilicum die je hebt achtergehouden.
Boodschappen lijst
- Groene olijven
3,19 125 Gram
removeadd product to cart - Geitenyoghurt
2,19 500 Ml
removeadd product to cart - Half gedroogde tomaten
3,19 90 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!