Ontbijt
Hangop van geitenyoghurt met bessenjam
- • Ontbijt
- • 4 personen
- • 341 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 l volle geitenyoghurt
- • 100 g slagroom
- • 50 g noten naar keuze
- • 4 el bessenjam
BEreidings wijze
- Leg een dunne (thee)doek in een vergiet. Zet de vergiet op een pan en giet de geitenyoghurt erin. Laat 2 uur uitlekken.
- Klop de slagroom.
- Schraap de yoghurt (hangop) uit de doek en meng door de slagroom.
- Verdeel over 4 schaaltjes of potjes en schep er de bessenjam en de noten en zaden op. De jam kan ook in laagjes ertussen.
Boodschappen lijst
- Geitenyoghurt
2,19 500 Ml
removeadd product to cart - Boeren slagroom
2,39 200 ml
removeadd product to cart - Notenmix
4,19 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!