Dessert
Hangop met gekarameliseerde appeltjes
- • Dessert
- • 4 personen
- • 293 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 ml yoghurt hangop
- • 50 g suiker
- • 30 g boter
- • 2 appels, in partjes
- • 4 el pecannoten, geroosterd en grof gehakt
- • 1 el honing
- • 1 tl tijm, blaadjes afgerist
BEreidings wijze
- Verhit in een koekenpan de boter op middelhoog vuur. Voeg, als het niet meer bruist, de appels toe en bak ze ca. 3 minuten aan. Doe de suiker, honing en tijm erbij en schep het voortdurend om totdat er een mooie karamel ontstaat.
- Verdeel de hangop over 4 kommetjes en schep de gekarameliseerde appeltjes erop. Garneer met pecannoten.
Boodschappen lijst
- Ongezouten roomboter
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Elstar appels
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Pecannoten
5,79 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!



