Tussendoor
Groentechips met dips
- • Tussendoor
- • 8 personen
- • 149 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • Ca. 1 kg gemengde harde zetmeelrijke groenten naar keuze, zoals pastinaak, schorseneer, aardappel, bataat of biet
- • Zonnebloemolie om in te frituren
- • Zout
BEreidings wijze
- Schil de groenten (schorseneer kan ook met schil, wel goed wassen) en snijd ze in dunne plakken. Dep de plakken goed droog tussen keukenpapier.
- Frituur de chips in porties op 180℃ in hete zonnebloemolie goudbruin en knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi meteen met zout. Bewaar na het afkoelen in een afsluitbare bak. Serveer met dips.
Boodschappen lijst
- Zonnebloemolie koudgeperst
3,99 500 Ml
removeadd product to cart - Vastkokende aardappelen
6,99 2 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!