Salade
Groene peulvruchtensalade met buffelmozzarella
- • Salade
- • 2 personen
- • 622 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 150 g sperziebonen
- • 150 g sugar snaps of snijbonen
- • 50 g doperwten (diepvries)
- • 1 bol buffelmozzarella, beetje uit elkaar getrokken
- • DRESSING:
- • 150 ml zonnebloemolie
- • 1 citroen, sap & rasp
- • 2 el basilicum, fijngehakt
- • 1 el fijne mosterd
- • Zout & zwarte peper
BEreidings wijze
- Blancheer de groente en spoel koud af. Snijd de sugar snaps of snijbonen in stukjes.
- Meng voor de dressing de basilicumblaadjes, mosterd, citroensap en de zonnebloemolie in een kleine maatbeker met een staafmixer goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
- Schik de sperziebonen, sugarsnaps en doperwten op een saladeschaal en leg de mozzarella erop.
- Druppel er wat dressing over en bestrooi met de citroenrasp. Maak eventueel verder op smaak met zout en versgemalen peper. Geef de rest van de dressing er apart bij.
Boodschappen lijst
- Sperziebonen
3,59 250 Gram
removeadd product to cart - Zonnebloemolie koudgeperst
3,99 500 Ml
removeadd product to cart - Buffelmozzarella
3,49 125 Gram
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 30 minuten Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!