Hoofdgerecht
Groene curry met sperziebonen en linzen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 104 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g zilvervliesrijst
- • 400 g sperziebonen
- • 350 g linzen (pot), uitgelekt
- • 100 ml kokosmelk
- • 1 paksoi, in stukjes
- • 1 limoen, het sap
- • ½ pakje groene currypasta
- • 2 el olie
- • Stukje verse gember, geraspt
- • Handje verse koriander
BEreidings wijze
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Kook de sperziebonen tot ze net beetgaar zijn.
- Verwarm de olie in een wok. Voeg de currypasta, de geraspte gember en het limoensap toe en laat alles een paar minuutjes bakken.
- Voeg de kokosmelk en 75 ml water toe en breng de curry aan de kook.
- Voeg de paksoi toe en laat slinken. Doe ook de sperziebonen de linzen erbij en warm alles nog even goed door.
- Serveer de curry met de rijst en koriander.
Boodschappen lijst
- Sperziebonen
3,99 250 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Linzen
1,69 360 Gram
removeadd product to cart - Koriander
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Zilvervliesrijst lang
2,89 500 Gram
removeadd product to cart - Paksoi
2,29 1 stuks
removeadd product to cart - Thaise groene currypasta
2,59 50 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!