Hoofdgerecht
Groene curry met koolrabi
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 337 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g rijst
- • 250 g sperziebonen, steeltje eraf en in stukken
- • 250 g plataardige variatie op yoghurt kokos
- • 180 g tofu wokblokjes
- • 50 g Thaise groene currypasta
- • 1 koolrabi, geschild en in blokjes
- • 1 wortel, geschild en in blokjes
- • 1 courgette, in blokjes
- • Handje groentekrupuk
- • Klein handje koriander, voor erover
- • Scheutje zonnebloemolie
BEreidings wijze
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd warm.
- Verhit intussen een beetje zonnebloemolie in een wok, voeg de wokblokjes toe en roerbak tot ze licht verkleurd zijn. Meng de koolrabi, de sperzieboontjes en de wortel erdoor en roerbak ca. 5 minuten. Voeg de courgette toe en bak even mee.
- Roer de currypasta en soja-kokosnoot door de groenten en laat de curry ca. 10 minuten met deksel op de pan stoven.
- Schep de rijst op de borden en verdeel de curry erover. Bestrooi met koriander en serveer met javachips.
Boodschappen lijst
- Tofu wokblokjes natural
3,69 180 Gram
removeadd product to cart - Volkoren basmatirijst
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Kokos naturel
3,69 350 Gram
removeadd product to cart - Courgette
2,39 2 stuks
removeadd product to cart - Vegan groentekrupuk
2,99 60 Gram
removeadd product to cart - Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Thaise groene currypasta
2,59 50 Gram
removeadd product to cart - Koolrabi
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Sperziebonen
3,99 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2016.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!