Glutenvrije quinoa pannenkoekjes
Glutenvrije quinoa pannenkoekjes

Bijgerecht

Glutenvrije quinoa pannenkoekjes

  • Bijgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

250 ml melk
100 g quinoameel
1 ei
1 appel
Handje rozijnen
Mespuntje zout
1 tl vanillesuiker
Snufje kaneel
Naar smaak: honing & munt

BEreidings wijze

  1. Meng het quinoameel met het ei, de melk, vanillesuiker en het zout en klop het geheel tot een mooi glad beslag. Snijd een appel in kleine blokjes.
  2. Verhit de olijfolie. Leg wat rozijnen en appelblokjes in groepjes in de pan, schep daar het beslag op en bak de pannenkoekjes aan beide kanten mooi goudbruin.
  3. Serveer de pannenkoekjes eventueel met wat frisse koude appelblokjes, honing en kaneel. Garneer de pannenkoekjes met een takje verse munt.

Boodschappen lijst

  • product
    Gemalen kaneel

    2,79 35 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Vanillesuiker

    3,59 32 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Eieren

    3,19 6 stuks

  • product
    Halfvolle melk

    1,35 1 Liter

    remove
    add product to cart
  • product
    Quinoameel

    5,59 400 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Munt

    1,99 15 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Varieer naar smaak met verschillende ingrediënten en toppings.