Bijgerecht
Glutenvrije quinoa pannenkoekjes
- • Bijgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 ml melk
- • 100 g quinoameel
- • 1 ei
- • 1 appel
- • Handje rozijnen
- • Mespuntje zout
- • 1 tl vanillesuiker
- • Snufje kaneel
- • Naar smaak: honing & munt
BEreidings wijze
- Meng het quinoameel met het ei, de melk, vanillesuiker en het zout en klop het geheel tot een mooi glad beslag. Snijd een appel in kleine blokjes.
- Verhit de olijfolie. Leg wat rozijnen en appelblokjes in groepjes in de pan, schep daar het beslag op en bak de pannenkoekjes aan beide kanten mooi goudbruin.
- Serveer de pannenkoekjes eventueel met wat frisse koude appelblokjes, honing en kaneel. Garneer de pannenkoekjes met een takje verse munt.
Boodschappen lijst
- Elstar appels
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Vanillesuiker 4x8 gram
3,69 32 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
- Halfvolle melk
1,39 1 Liter
removeadd product to cart - Quinoameel
5,59 400 Gram
removeadd product to cart
Tips
Varieer naar smaak met verschillende ingrediënten en toppings.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!