Geroosterde witlof met pistachenootjes
Geroosterde witlof met pistachenootjes

Hoofdgerecht

Geroosterde witlof met pistachenootjes

  • Hoofdgerecht
  • 6 personen
  • 109 kcal / portie

Ingrediënten lijst

8 stronkjes witlof
olijfolie
zout en peper
1 tl fijngehakte rozemarijnnaaldjes
1 el balsamicoazijn
50 g gepelde pistachenootjes
50 g granaatappelpitjes

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Leg de witlofhelften op bakpapier en meng er wat olijfolie door. Breng op smaak met peper, zout en rozemarijn.
  3. Rooster in de oven tot ze licht goudbruin gekleurd zijn, ca. 15 minuten.
  4. Besprenkel met balsamico en bestrooi met de pistachenootjes en granaatappelpitjes.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest 2019 Recepten René