Hoofdgerecht
Gerookte vis met gemarineerde bietjes en mierikswortelsaus
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g gerookte vispalet (zalm, makreel en forel)
- • 180 g sandwichspread appel-mierikswortel
- • 2 gekookte rode bieten, in partjes
- • 1 rode ui, in dunne halve ringen
- • 1 appel, geschild en in kleine blokjes
- • Handje gemengde sla
- • 2 el balsamicoazijn
- • 1 el olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Meng de blokjes appel door de appel-mierikswortelspread.
- Marineer de bietjes in een mengsel van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout.
- Haal de vis uit de verpakking en controleer op graatjes.
- Maak de borden op met de vis, bietjes, ui en sla en een lepel appel-mierikswortelsaus.
Boodschappen lijst
- Slamelange
2,29 125 Gram
removeadd product to cart - Sandwichspread appel mierikswortel
3,19 180 Gram
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
6,89 250 Ml
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest Wijntip! Deze krachtige wijn heeft tonen van gedroogde rode vruchten en vanille. Een zachte, zwoele smaak gevolgd door rijpe tannines, die mooi meegaan in de eiwitten van het rundvlees.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!