Bijgerecht
Gepofte aardappels
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 4 flinke aardappels, schoongeboend
- • 150 g crème fraîche
- • Bakje tuinkers
- • Snuf zeezout
BEreidings wijze
- Kook de aardappels 5 minuten voor in kokend water.
- Leg iedere aardappel op een stuk aluminiumfolie en bestrooi met zout.
- Pak de aardappels stevig in en leg ze ca. 30 minuten op de barbecue.
- Halveer de aardappels en hol ze voorzichtig uit.
- Meng de crème fraîche door het uitholsel en bring op smaak met zout en peper.
- Vul de aardappelhelften met de puree en verdeel de tuinkers erover.
Boodschappen lijst
- Tuinkers
1,09 130 Gram
removeadd product to cart - Fijn zeezout
3,59 1 kg
removeadd product to cart - Vastkokende aardappelen
6,99 2 kg
removeadd product to cart
Tips
Varieer naar hartelust met de vulling, gerookte zalm met crème fraîche, mozzarella met kappertjes en munt, feta met rucola en tapenade, gekookt ei, augurk en mayonaise tonijn, mierikswortel en zure room.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!