Dessert
Geitenkaasbavarois met honingsaus
- • Dessert
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • BAVAROIS:
- • 150 g mascarpone
- • 125 g zachte geitenkaas
- • 100 ml (slag)room, lobbig geklopt
- • 2 el honing
- • 1 tl sinaasappelrasp
- • HONINGSAUS:
- • 200 ml dessertwijn
- • 50 g rozijnen
- • 2 el honing
BEreidings wijze
- Week voor de saus de rozijnen in de dessertwijn.
- Spatel alle ingrediënten voor de bavarois door elkaar tot een luchtig, glad geheel en laat 2 à 3 uur opstijven in de koelkast.
- Kook voor het serveren de rozijnen met het weekvocht van wijn tot de helft in. Haal van het vuur en roer de honing erdoor.
- Verdeel de bavarois over 4 bordjes of schaaltjes en lepel de saus erover.
Boodschappen lijst
- Bloemenhoning
4,89 450 Gram
removeadd product to cart - Mascarpone
3,99 250 Gram
removeadd product to cart - Boeren slagroom
2,09 200 ml
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
2,69 250 Gram
removeadd product to cart - Sinaasappelrasp
1,39 9 Gram
removeadd product to cart - Rolletje verse geitenkaas 50+
3,79 125 Gram
removeadd product to cart - Dessertwijn
8,99 375 ML
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!