Dessert
Geitenkaas cheesecakes met granol-bodem
- • Dessert
- • 10 personen
Ingrediënten lijst
- • BODEM:
- • 150 g suikerarme granola, fijngemalen
- • 50 g honing
- • 25 g bloem
- • VULLING:
- • 150 g geitenkaas
- • 100 g roomkaas
- • 50 g honing
- • 2 eieren
- • Toppings: blauwe bessen, amandelen, honing, granola
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Mix voor de bodems de gemalen granola, boter en honing tot een kleverig mengsel. Verdeel dit over muffinvormpjes en druk de bodem goed aan met lepel. Bak de bodems 10 minuten voor in de oven en haal ze er daarna uit. Verlaag de oventemperatuur naar 150°C.
- Maak de vulling door alle ingrediënten stevig door elkaar te roeren zonder klontjes, verdeel dit over ca 12 muffinvormpjes. Bak in de oven in ca. 30 minuten gaar.
- Laat de cheesecakes afkoelen en daarna in de koelkast volledig koud worden en opstijven.
- Schenk wat honing over de cheesecakes en garneer ze met blauwe bessen, amandelen en suikerarme granola.
Boodschappen lijst
- Blauwe bessen
3,59 125 Gram
removeadd product to cart - California Frischkäse kruiden 70+
2,99 150 Gram
removeadd product to cart - Rolletje verse geitenkaas 50+
3,89 125 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Suikerarme granola
5,59 350 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!