Hoofdgerecht
Gegrilde zalm met mosterd-dillesaus
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 600 g zalmfilet (4 stuks)
- • 1 courgette
- • 4 el mosterd-dille dressing
- • 2 el olijfolie
BEreidings wijze
- Bestrijk de zalm met de mosterd-dillesaus en druppel de olijfolie erover.
- Leg de visfilets op de barbecue. Rooster ca. 4 minuten aan weerskanten tot de zalm van buiten knapperig is, maar van binnen nog sappig. Serveer met extra mosterd-dillesaus.
- Lekker met gegrilde courgette
Boodschappen lijst
- Mosterd-dille dressing
2,99 145 Ml
removeadd product to cart - Milde olijfolie
8,89 500 Ml
removeadd product to cart - Courgette
3,99 2 stuks
removeadd product to cart - Wilde Sockeye zalm
9,80 185 Gram
removeadd product to cart
Tips
Wijntip: Elemental Chardonnay
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!