Voorgerecht
Gegrilde bindsla met muntsaus en citroen
- • Voorgerecht
- • 4 personen
- • 150 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 kropjes bindsla, in lengte gehalveerd
- • 1 blikje sardines, uitgelekt
- • 1 citroen, sap & rasp
- • 2 el mayonaise
- • Handje muntblaadjes, in ragfijne reepjes
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Gril de slahelften aan beide kanten op de barbecue of in de grillpan (ca. 3-5 minuten). Leg op de borden en verdeel de sardines erover. Bestrooi met citroenrasp.
- Maak een dressing van de mayonaise met het citroensap, munt, peper en zout. Druppel over de sla en vis.
Boodschappen lijst
- Sardientjes naturel
4,49 135 Gram
removeadd product to cart - Frisse & romige mayonaise
4,59 490 Gram
removeadd product to cart - Bindsla (little gem)
2,59 2 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!