Voorgerecht
Gegrilde bindsla met muntsaus en citroen
- • Voorgerecht
- • 4 personen
- • 150 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 kropjes bindsla, in lengte gehalveerd
- • 1 blikje sardines, uitgelekt
- • 1 citroen, sap & rasp
- • 2 el mayonaise
- • Handje muntblaadjes, in ragfijne reepjes
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Gril de slahelften aan beide kanten op de barbecue of in de grillpan (ca. 3-5 minuten). Leg op de borden en verdeel de sardines erover. Bestrooi met citroenrasp.
- Maak een dressing van de mayonaise met het citroensap, munt, peper en zout. Druppel over de sla en vis.
Boodschappen lijst
- Sardientjes naturel
5,19 135 Gram
removeadd product to cart - Frisse & romige mayonaise
4,59 490 Gram
removeadd product to cart - Bindsla (little gem)
2,29 2 stuks
removeadd product to cart - Munt
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!