Lunch
Gegrild broodje haantjesrookworst
- • Lunch
- • 4 personen
- • 362 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 8 sneetjes brood
- • 1 haantjesvlees-rookworst
- • 1 little gem (bindsla), in de lengte gesneden
- • ½ rode ui, in halve ringen
- • 4 el mayonaise
- • 2 el piccalilly
- • 1 tl karwijzaad
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Verwarm de haantjesrookworst zoals op de verpakking staat vermeld.
- Verhit intussen de grillpan op hoog vuur. Bestrijk de sneetjes brood met olijfolie, bestrooi met zout en peper grill ze ca. 30 seconden per kant tot er mooie streepjes op komen.
- Roer de piccalilly, mayonaise en karwijzaad door elkaar en schep in een bakje.
- Snijd de worst in plakjes. Beleg 4 sneetjes brood met sla, worst, ui en wat piccalilly-mayo en leg de andere sneetjes erop. Geef de rest van de mayo er apart bij.
Boodschappen lijst
- Kiprookworst van haantjes
3,99 245 Gram
removeadd product to cart - Bindsla (Little gem)
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Volle & romige mayonaise
4,89 490 Gram
removeadd product to cart - Piccalilly
2,49 350 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!