Hoofdgerecht
Gebakken groenten met noodles en sesam
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g Oosterse roerbakgroenten
- • 250 g noedels
- • 200 ml haverroom
- • 1 ui, fijngehakt
- • 1 teentje knoflook, geperst
- • 1 cm gember, geraspt
- • 4 el sesamzaad, geroosterd
- • Scheutje tamari
- • Scheutje pinda- of zonnebloemolie
- • ½ tl kurkuma
- • ½ tl cayennepoeder
BEreidings wijze
- Fruit de ui en knoflook in een koekenpan in een scheutje olie.
- Voeg de groenten toe, bak mee en breng op smaak met kurkuma, gember, tamari en chilipoeder.
- Kook intussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
- Giet de haverroom-of melk bij de groenten en bind het eventueel met een klein beetje boekweitmeel. Voeg de afgegoten noodles toe en hussel alles goed door elkaar.
- Bestrooi met sesamzaad en serveer direct.
Boodschappen lijst
- Haver cuisine
1,59 200 Ml
removeadd product to cart - Sesamzaad
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Gemalen cayennepeper
5,59 40 Gram
removeadd product to cart - Tamari (strong)
4,39 145 Ml
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Mie noodles
1,99 250 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kurkuma
3,39 40 Gram
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Aziatische wokgroenten
2,99 300 Gram
removeadd product to cart - Zonnebloemolie mild
4,19 500 Ml
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!