Bijgerecht
Gebakken avocado met vegan blauwe kaas
- • Bijgerecht
- • 4 personen
- • 440 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 2 avocado's, gehalveerd en pit verwijderd
- • 125 g plantaardige variatie op yoghurt
- • 100 g pecannoten, gehakt
- • 90 g Jeanne vegan blauwe kaasalternatief
- • 75 g gedroogde cranberry's
- • 1 el bladpeterselie, fijngesneden
- • Optioneel: ½ tl gerookte paprikapoeder
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Verkruimel de vegan blauwe kaas en meng met de pecannoten, plantaardige yoghurt en cranberry's. Verdeel het mengsel over de avocadohelften.
- Bak de avocado's 20 minuten in de oven totdat de bovenkant goudbruin is.
- Garneer eventueel met een beetje paprikapoeder en gehakte peterselie.
Boodschappen lijst
- Avocado
2,09 2 stuks
removeadd product to cart - Pecannoten
5,69 150 Gram
removeadd product to cart - Plantaardig alternatief voor blauwe kaas Jeanne
6,69 90 Gram
removeadd product to cart - Bosje bladpeterselie
1,99 1 stuks
removeadd product to cart - Gerookte paprikapoeder
4,19 50 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!