Hoofdgerecht
Gebakken aardperen, hazelnoten en peterselie
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 742 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 8 aardperen, schoongeborsteld en in partjes
- • 3 el hazelnoten
- • 3 el roomboter
- • 3 el zonnebloemolie
- • 2 el kappertjes, uitgelekt
- • 2 el peterselie, gehakt
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Verhit in een bakpan de zonnebloemolie en bak de aardperen langzaam goudbruin.
- Voeg de hazelnoten en roomboter toe en zorg dat het niet verbrand.
- Doe de kappertjes en peterselie erbij en maak het op smaak met zout en peper.
Boodschappen lijst
- Ongezouten roomboter
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Kappertjes
3,29 100 Gram
removeadd product to cart - Hazelnoten
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Peterselie
2,59 10 Gram
removeadd product to cart - Zonnebloemolie mild
4,19 500 Ml
removeadd product to cart - Aardperen
1,99 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 30 minuten Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2020.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!